Monday, June 11, 2007

/// poppens klister sinade

N R · 2 0 · I · B P · P O P P E N Björklund höll nollan i 80 minuter och var mycket duktig och säker, med ett kraftigt klister i handskarna under matchen på Stockholms Stadion. Sedan kom Niklas Skoog i MFF som ett vrålande jetplan och satte 0–1 och tyvärr blev matchen punkterad, precis som farmors gamla pösiga ballongcykeldäck brukade ha en förmåga att bli på stening skogsväg. 3.410 åskådare beskådade kampen, som pendlade fram och tillbaka, men med MFF som den något starkare kontrahenten, vilket kändes tydligt i slutet då MFF tryckte på rejält.

F A N K L U B B E N · B R O M M A · B L A C K · N · R E D stöttade kraftfullt under hela matchen och det märktes att klubben har blivit både större, starkare och stoltare. Klacken öste stundtals på hejdlöst med uppbackniing av såväl stora trumman som en välljudande megafon. Nu väntar vi med spänning på en ny lag-maskot, en djursymbol och varför inte en fin stiliserad hackspett i form av en svart rödhjässad Spillkråka, naturreservatet Grimsta Forest egen ”nationalsymbol” kan bli PB:s beskyddare. Vad säger ni fans om ett tillägg till supporterklubbsnamnet, så får vi Bromma Black N Red WOODPECKERS Det är bara att ta nya tag hemma på Grimsta 1 juli på nylagda fina röda och svarta säten.

E L L E R · V A R F Ö R · I N T E · vår vän spindeln som också bor i grimstaskogen. BBR SPYDERS låter inte heller så dumt och vi vill ju att laget skall klättra upp i tabellen också. Så kan vi sjunga ”Rockspindeln” (mel. Imse vimse spindel) på nästa match.

No comments: