Tuesday, July 31, 2007

/// woodpeckers vs spiders


V I L K E N ·
M A S K O T ·
passar bäst för Brommapojkarnas supporterförening Bromma Black ’n’ Red ? En rödhuvad spillkråkehackspett eller en krypande spinnande spindel? Båda djuren finns ju i skogen i Grimsta. Jag såg en spillkråka på en tallstamm vid ridhuset senast jag var ute och joggade. Alltså WOODPECKERS vs SPINNING SPIDERS är mitt förslag på maskotdjur. Klicka på bilderna för ökad storlek. Det skulle vara kul att införskaffa en maskotkostym à la USA, en mundering som lämplig kandidat kan ikälda sig på matcherna för att höjja stämningen.

A R E N A : ordet kan etymologiskt härledas från det grekiska ordet för sand, som var det material som planen bestod av i de gamla gladiator-arenorna. Grimsta IP’s inhägnade område är nu att betrakta som en arena per definition, då det 1) finns läktare runt om hela den i mitten nedsänkta planen, 2) planen är dedikerad för främst en idrottsgren/aktivitet, samt 3) mer än 7.000 åskådarplatser. ”Start spreading the news. I’m leaving today. I want to be a part of it. New Grimst New Grimst

I · K V Ä L L · blir det match i utvecklingsserien mot Gefle IF på Nya Grimsta Arena kl. 18.00 bara så ni inte glömmer det. Skriv ner det som en reminder i edra mobiler. Hoppas jag träffar trevliga superfanset Pär från Grimsta, han som har alla spelares signaturer på sin matchtröjja.

No comments: