Wednesday, August 29, 2007

/// tur för unga tupparna i truppen

S A T S A · S E X I G T · för att referera till Putte Carlsson och Niklas Holmgren som diskuterade PB i FanTV 28 Augusti. Framför allt Putte Carlsson vill att BP satsar på de egna unga lovande talangerna, som är på väg uppåt och är hungriga, framförallt på Poppen som har varit starkt på gång, så Asper får sätta sig på mattan. Medelåldern på spelarna har ökat till 26,2 år, fjärde äldsta laget i Allsvenskan och med en budget som är nästan hälften så stor som laget över och 10 % av ABAIK. Transferstopp på fredag så efter det blir det inga nya förvärv. För övrigt är FanTV bra med truligt roliga fans i 08Fotboll-streamen, med en gnagare som programledare, men nu är det banne mej galet dax för ett hardcore BP-fan i studion. Ring FanTV 08-500 072 85 och ställ utimatum!

V Å R · F O R W A R D · nr 21 19 årige Christer Youssef (175/67//14/2) har blivit utagen till U21-landslaget av tränare Tommy Söderberg, som har varit och tittat på flera BP-matcher. Youssef har varit skadad men blivit bättre och varit med i de flesta matcherna på senare tid. I U21-landslaget blir närmast matcher mot Lettland och Tyskland för Christer.

F O R Z A · B P, Bromma Black’n’Red (BBR Spinning Spiders) har fått positiva kommentarer av Bajenfansen, då BBR sjöng mycket och bra på senaste matchen på Stockholms Stadion. Hammarbyarna kände sig dock som på hemmaplan på Stadion. Omgång 20 närmar sig med pågagåpå på lördag med Malmö hemma mot Trelleborg. Viktig match som sänds i radiosporten kl. 15.55.

No comments: