Sunday, September 2, 2007

/// finta oldsboys på glenntan

G L Ä D J A N D E · att Imad ”Tjadden” Chhadeh är tillbaka i bp-truppen till kvällens match mot borgsgotherna. På Göteborgs web hyllas BP:s ungdomsverksamhet. Det noteras att ingen annan klubb har så många unga spelare med i ungdomslandslagsverksamheter. Matchen spelas på Glenntan (IFK envisas med att kalla IP:n Ullevi) , som är Sverigest största stadion och rymmer 43.000 sittande åskådare. Med ca 60.000 åskådare spelade för nästan exakt en månad sedan Stenarna (Rolling Stones) och polar’n den bohusländske teknikredaktör’n var där och trivdes som en bohusländsk granitbit i ett bergsparti. Hoppas nu att bollen rullar lättare än sten för Brommaboys ikväll.

T R Ä L I G T · att Trelleborg FF tog en poäng borta mot Malmö FF igår. Kan detta ha varit en skånsk läggmatch? Nej antagligen inte. MFF var matta och höll sig på gräsmattan. Men matchen var tydligen jämn om man får tro en matchrapport på Trelleborgs web, men hur som helst så ser det nu väldigt tröttsamt ut för svartrött.

J A G · H Å L L E R · A L L A · T U M M A R · som hållas kan och ber en stilla bön för att Poppen får förtroendet att ta på målvaktshanskarna och bli spindelmannen som spinner igen framför nätet ikväll. Vi har som sagt noll att förlora. Poppen skulle nog kunna höjja lagandan ett snäpp, eller ”teamgeist” som man kan läsa om man sänker blicken ner mot Adidas-matchbollen, där det inpräntats av våra tyska knickedickar på Adidas. I detta inlägget blev mina ordvitsar sämre än göteborgaren Ingvar Oldsbergs märker jag.
Lyssna på matchen som sänds från fem i fem.

No comments: