Wednesday, September 19, 2007

/// oavgjort u21-möte


O A V G J O R T · 0–0 mellan BP och IFK Norrköping i U21-allsvenskan. U21-allsvenskan är till för att yngre spelare födda 1986 eller senare och som inte är helt färdiga för a-lagen skall få chansen att spela kvalificerade matcher i en egen liga. Oavgjort gör att BP nog inte klarar sig vidare till slutspel i serien. I mål stod Mattias Asper som inte behövde ingripa särskilt många gånger. BP hade en del fina chanser i andra halvlek men ingen boll slank in i kassen. Inga byten gjordes överhuvudtaget i matchen. Matchen var väl inte sådär jätteintensiv och så var det rejält kallt.

G Ä S T B O K E N · som brukar ge vissa uppslag är utflugen från BP:s hemsida. Kanske är det för att det skrivits en del trams i den. Kanske borde administrator kunna stänga av användare ibland eller rensa bort allt för inrelevanta inlägg. En gästbok ger ömsesidighet, interaktivitet, aktivitet för supportrarna och liv åt hemsidan. Sedan så är det idag självklart och hett med användargenererat innehåll. Så tillbaka med hemsidan snälla goa.

T I P S R U N D A · med test av kunskaper om och kring BP signerad Radiosporten, i väntan på lördagens match, hittar ni här

No comments: