Saturday, September 29, 2007

/// ekan och lippi i vattenplaningsvarning

I · B Ö R J A N · D O M I N E R A D E · Elfsborg något, men det var mycket blött efter kraftigt skyfall under dagen och spelarna ramlade omkull i takt. Elfsborg slog så in 1 – 0 tio minuter in i andra halvlek efter en hörna. 1 – 1 blev det då Philip Haglund (Lippi) (15) gör det igen med sina långa välplacerade inkast, som denna gång gick fram till Martin Ekström (Ekan) (9) som reducerade. BP hade kämpat sig målmedvetet tillbaka i slutet på matchen och fick då fram många fina fasta situationer som så gav utdelning i sista stunde, bara en minut före full tid. Ekström toppar nu tillsammans med Jon Persson första plats i BP:s poängstrid.

E N · S P Ä N N A N D E · och glimrande match där spelarna mötte upp efter dusch och ombyte och skrev autografer, tog sig tid att snacka med unga fans och tog emot välförkänt beröm och lovord från de äldre fansen från supporterklubben. Elfsborgs spelare gick ut med tunga steg och med förlorade gulddrömmar. Supporterklubben Bromma Black’n’Red gjorde ett bra jobb som ordnat med stora röda och svarta flaggor som delades ut till unga hoppfulla fans, så klacken börjar nu att se riktigt representativ ut.