Friday, November 9, 2007

/// kim klar

A L B I N · E K D A L · (18) · har varit i Italien i Oktober och är i ett mycket preliminärt inledningsskede till förhandlingar med italienska Juventus om ett spelkontrakt.
Läs artikel här

K R I S T O F F E R · ”P O P P E N” · B J Ö R K L U N D · (29) · som ju har ett extremt stort BP-hjärta och som har varit i klubben hela sitt fotbollsliv, förutom ett par säsonger i Cafe Opera, säger sig nu vara öppen för diskussion om ett klubbyte. Han har gjort en mycket bra insats i år, fått stort erkännande och borde rimligen och troligen vara på väg mot en toppform i sin förmåga, eller skall vi vara företagsinspirerade och säga kompetens.

K I M · B E R G S T R A N D · (39) · är officielt Brommapojkarnas a-lags-tränare. Han betonar nu hur viktigt det är att klara av den tuffa omställningen till att vara åter i Superettan och inte halka neråt. Målet är att vara bland de fem bästa lagen i serien nästa säsong. Det skall satsas på både erfarna samt unga spelare och några kommer att flyttas upp från ungdomsnivån.

B E R T H · M I L T O N · (52) porrkungen ni vet, han vill ge sin rösträtt i ABAIK till Black Army med motkravet att hulliganismen behandlas. Milton skall i nästa vecka flagga för hur mycket aktier han har i AIK. Det gissas på att han äger mellan 5–10% av klubben.

T R I X E · R E M I X B E R G (34) · Vad får vi om vi trixar, mixar och morphar alla dessa fotbollspersonligheter i sina spridda åldersfaser i sina fotbollsliv? En blid ljuger inte eller? Så här ser hur som helst BP:s fotbollsfantom, en digital antorpomorph pixelhybridoid ut.

No comments: