Wednesday, December 5, 2007

/// nästa uppsala!

E RI K · P I L F A L K (26) · från Gröndals IK gjorde 9 mål i division ett norra i år. Gröndal är att betrakta som Brommapojkarnas farmarlag då de har ett samarbete. Bl.a. så besegrade de Falun på Kopparvallen i sista matchen för säsongen och håller sig kvar i division 1 norra bl.a. tack vare från BP inlånade Runnemo.

T Y V Ä R R · L Ä M N A R · som bekant unge Tim Björkström (16) BP. Han har övertygat i ungdomslandslaget i år, vilket Liverpool FC har noterat och nu tar de över honom. Men BP har som de flesta vet ett stort talanggalleri av unga som står på tur, så det blir spännande att se vilka som tas upp till nästa säsong. Det talas på olika håll om att Brommapojkarnas ledning även själva önskar att göra en ordentlig föryngring till nästa säsong.

N Ä S T A · U P P S A L A · Jag åker gärna med Bromma Black n Red och ser BP:s mannar runda Ekström hos IK Sirius på Studenternas IP i Uppsala i vår. Jag har nämligen redan nu laddat upp för det, och då syftar jag på mitt penlarkort till Uppsala på Trafik i Mälardalen. Studentstaden Uppsala, Sveriges fjärde största stad, behöver rusta upp Studenternas IP (byggd 1909) som har 20.000 platser när extra läktare sätts upp. Publikrekord 12.500.

No comments: