Thursday, March 12, 2009

/// BP ungt och starkt

F A C I T · F Ö R · F Ö R S Ä S O N G E N · så här långt. BP har vunnit fyra matcher, spelat en oavgjord och förlorat en, släppt in ett fåtal mål. Imorgon är det Örebro, sedan Örgryte och så TPS Åbo kvar till premiären i Trelleborg 5:e April. Mycket positivt att supertalangen och tillika landslagsmålvakten Kribben Nordfelt har skrivit på för tre år och att laget har ett mycket begränsat antal skador. Idag kan BP ställa upp med två start elvor.

F R E D A G A R · är BP-spaning. Att en mängd inflytelserika resursstarka-personer har anknytning till klubben kan inte göra det hela sämre. Peter från supporterklubben var intervjuad helt kort angående vilka spelare som man som BP:are "hatar" och uttryckte sig väldigt värdigt och positivt. BP är ingen klubb med supportrar som hatar andra lag. Vi älskar fotboll. Örebro har haft problem under försäsongen så vi får se om BP kan vinna borta mot svart-vitt borta på Behrn Arena i morgon. Läser i Aftonblasket att Ola Danhard hamnat i blåsväder när han uppmanats att lämna sin plats i styrelsen för Sv. elitfotboll innan förordnandet gått ut. Läs mer

Nä nu ska jag iväg och hjälpa till med en lektion med ett gäng studenter långt borta i heta sydasien. Vore nåt att träna fotboll på försäsongen därborta där det är +28° C om dagarna.

No comments: