Wednesday, April 15, 2009

/// mileniets mästarmöte

N Ä R M A R · S I G · på Grimsta. På söndag 12:30 drabbar de allsvenska topplagen samman. Senast skar Kims diamant ett hål i Halmstads försvar och det räckte för seger. Sinan Ayranci fick mycket beröm under matchen och Philip visade sitt originalvapen, med det långa farliga inkastet till Joakim Runnemo. Andreas Eriksson var också mycket bra. 6-6 i skott på mål. BP:s kom alla utom det målgivande utanför straffområdet och nära mitten. Det klagades just på att BP kom in för mycket mot mitten beroende på splearnas placering och skottfot.

B P · H A R · Å T E R T A G I T · den allsvenska topplaceringen. ”HBK var precis som i de tidigare matcherna uddlöst offensivt och till slut straffade sig ineffektiviteten med ett baklängesmål.” sammanfattar Svenskfotboll gårdagens match väldigt förenklat. BP spelar smart med starkt försvar.

A B A I K, vars ekonomi verkar gå sådär, med b-aktien som dalat med 42% på ett år, men, som många andra aktier, upp senaste månaden (+1,85%), är ju som bekant tippat som bästa Stockholmslag i år. Ska AIK, som spelar hemma mot Malmö FF ikväll, hinna ställa om till matchen på söndag?

No comments: