Sunday, August 16, 2009

/// goal busters

V A R · E N · D A G · i Hammarby-land tillika Stockholms nya nöjjesdistrikt igår. Jag talar om Globenområdet och Södermalm. Hammarbyarna kanske uppskattar tragiska teaterföreställningar för nu förlorade de igen, nu mot Elloskatalogen. Det intressanta är att fotbollsgrabbarna på tunnelbanan börjar lite ofrivilligt bli medvetna om BP:s existens och även ta med BP i fotbollsdiskussionera om dock lite trevande och ovilligt.



B R O M M A pojkarnas web är inte en dirket störst i Europa i något kvantitativt avseende. Hammarby fotbolls web däremot är högre rankat såklart. Något som är glädjande dock är att de som upplever BP:s site är där längre än de som besöker Hammarbys. En stor andel av Hammarbys besökare brukar efter besöket gå till SMHI:s web och kolla matchvädret.

B L Ä D D R A R · i årets profilguide från Stadium. Verkar vara högre kvalitet på kläderna i år. Vilka kläder skall en samhällsforskare bära? En gul väst med orden "FORSKARE" på ryggen går ju inte att finna.

N U · Ä R · D E T · D A X för BP:s spelare att träffa mål. Runnemo och Guterstam måste kliva fram och sätta några strutar så vi får lite underhållning. Inför matchen.

No comments: