Friday, October 23, 2009

/// förlust fast bra

V A R · S P E L E T i första halvlek, som BP styrde. Men så i andra gjorde Änglarna ett snabbt överraskande mål och sedan kom ytterligare två mål bakom Benny Lekström i BP-buren. 0-3 blev således slutresultatet. 46-54% bollinnehav, 10-21 i frisparkar, 11-9 i skott och 6-5 i skott på mål, så IFK fick väldigt bra utdelning på sina avslut som kom från nära håll på högerkanten, två presenterade av Tobias Hysén. Det var 3800 besökare på Grimsta som fick en trevlig avslutning på säsongen på Grimsta, med varmkorv och kaffe i det lite råa men ändå ganska ok vädret.

S P Ä N N A N D E för att inte säga glimrande avslutning på denna säsong. Viktigt bottenmöte då Djurgården möter Örgryte på söndag på Stockholms Stadion. AIK möter Hammarby på Råsunda på söndag och det är en match som båda lagen måste vinna.
För BP väntar ytterligare ett Göteborgslag, Silverfiskarna, nej jag menar Makrillarna, GAIS borta på Nya Gamla Ullevi redan på lönedagen måndag. Enligt två trevliga Göteborgsfans så är planen på Ullevi i riktigt dåligt skick, medans de tyckte att Grimstas plan är bra. Konstgräs var de lite skeptiska kring.

L U S T I G T att en del tradtionell gammelmedia ännu inte fattat att BP är ett allsvenskt lag som är från Stockholm, och så förhoppningsvis även nästa år.
Ett matchreferat. Artikel från Nyheter24.

IFK Gothenburg to the top of the Allsvenskan with 3-0 win to Brommapojkarna

No comments: