Sunday, February 14, 2010

/// bra första

H A L V L E K · M O T · H I F · men det blev ändå en förlust i derbyt med 2-1. Dalil Behyahias gjorde BP:s mål i 22:a minuten. HIF fick olyckligtvis en straff strax före halvlek och slog in 1-1. Sedan vände BP:s motståndar-spöke HIF matchen i andra och slog in segermålet 20 minuter från slutet.

M A T C H E R i övriga Sverige. Halmstad slog Trelleborg med 2-0, se alla resultat här.

P R E M I Ä R E N · närmar sig. Det är exakt fyra veckor till 14 Mars kl. 14 då BP kommer strida mot Helsingborg borta på Olympia. Det diskuteras en del om hemmapremiären mot AIK på BP:s forum på Svenska Fans. Matchen kanske spelas på Råsunda, för och nackdelar, fler åskådare t.ex.
Svenska fotbollsförbundet har avspark för Allsvenskan 8 Mars i Örebro så det känns att vår-säsongen närmar sig.