Wednesday, September 25, 2013

/// bamse med plockepinn

BP · GÖR · DET · IGEN, vinner hemma, för femte gången i följd och övertygar om att vara det bästa västra laget som skall vara med i Allsvenskan, där laget hör hemma. Nu klätras det uppåt i tabellen med 27 tagna pinnar med bara 5 omgångar kvar. Det plockas pinnar i serien i och med att Ante Eriksson, vår urstarka grizzlybjörn säkrade segern med 1-0 mot ett slokande Ellosgäng i 80:e minuten. En säker målvaktsinsats i försvaret av vår keeper Ivo med starkt kalas-klister i nävarna gjorde sitt till. Särskilt bra att BP klarade tiden före pausvila utan att sacka ner på tempot och dessutom var riktigt bra taktiskt i övertiden.

966 nöjda åskådare och supportrar bugar och säger: Tack BP, och kunde gå hem och pusta ut lite nöjdare. Efter matchen träffades BPsupport som laddar upp inför bortamötet mot Syrianska på Jallavallen i Södertälje på lördag kl. 16.00.