Friday, August 17, 2007

/// mff ffs

H ÄR O M D A G E N · såg jag BP:s pojkar 16år spela mot Essingen på konstgräsplanen. Det var verkligen kul att se de unga snabba spelarna på ett Grimsta sportfält, eller snarare fotbollspark, med många olika typer av fotbollsplaner med sprudlande aktiviteter runtomkring. Helhetsintrycket är att området har blivit riktigt trevligt och levande och mycket grönt tack vare lagom mycket nederbörd och regelbunden klippning.

I M O R G O N · blir det allvarsammare och tuffare tag med MFF – BP och avspark 16.00 på Malmö Stadion, som tar in 27.500 åskådare och ligger söderut i ytterkanten av innerstaden. MFF, kallat Himmelsblått (svenska mästare 15 gånger) vann borta mot Halmstad med 1–3 senast, så det blir nog en kraftmätning. Junior från Brasilien (9/17/31/186/85), som gör mål i nästan varannan, match blir nog en extremt svår och snårig gubbe att snurra.

O D D S E T · Lången ser ut som följer: 1.4 | 2.7 | 6.1 Senaste mötet mellan lagen ägde rum 11 juni på Stockholms stadion, dåvarande hemmaplan för BP, och då vann MFF med 0–1. Jag citerar dock Gunde Svan som hävdade: ”Ingenting är omöjligt” och så kommer de danska fansen att supporta www.bromma.dk

No comments: