Sunday, August 19, 2007

/// bollmagneter



”K R Y S S E N · Ä R · M I N A · B Ä S T A · V Ä N N E R” var det någon tänkvärd målvakt som sade kring turen och flytet som han hade då han upplevde att bollen frekvent träffade utsidan och inte insidan av målet. Så blev det tyvärr inte för Mattias Asper (MFF 2002–2006) då Brommapojkarna förlorade borta med 2–0 mot Malmö. Det som avgjorde var en tidig straff som var ganska tufft dömd, en arm på bollen i straffområdet, som gjorde att BP tappade luften, samt senare i andra en frispelad Junior, MFF:s pro från Brasilien som kunde spela fast han har haft problem med lårskada och som även var i omskrivet kroggruff i veckan.

L Y S S N A D E · P Å · R E F E R A T · på högsta volym på radiosportens webradio. Enligt kommentatorn gjorde Brommapojkarna ganska skapligt ifrån sig. Nämnas kan att vår radioprofil på SR ofta lät förvirrad och själv helt bortdribblad och knappast kunde säga rätt namn på någon spelare i BP. Använd gärna målservice, som plingar till starkt, likt ett utrop på Arlanda, varje gång något lag i de kanske trettio ligor som finns representerade gör en kasse. Det förstärker garanterat upplevelsen och är allmänbildande. Jag fick t.ex. nu ett pling på att Consadole Sapporo släppte in ett mål i Japanska div. 2.
Till sist kan jag nämna att jag jobbar på en BP-låt just nu, och det blir nog flera. Och till absolut allra sist så säger jag som våra danska vänner: ”Klicka på bilden her ovan før fanden og besøg svergies fotbolldsblogportal www.bredsida.se!”

Foto Flickr MFF fans

No comments: