Wednesday, November 28, 2007

/// målvakt julbord & gnagare

M A T T I A S · Asper värvas till sin moderklubb, det svart/gula superettslaget Mjällby AIF, som ligger i Sölvesborg/Blekinge, blev det klart med 26 november. Han har skrivit ett tvåårskontrakt och han vill nu avsluta sin karriär hemma i lugn och harmoni. Målvaktsfrågan för BP kan nu bli lite svårfångad om nu Poppen möjligen kommer att byta upp sig till allsvenskan.

J U L B O R D · blir det för BP:s ledare, och julbuffén beställes senast i morgon. Ja i år när det är topp på högkonjunkturen blir det många julbord och cm runt magen i Sveriges avlånga land. När jag var liten brukade föräldrarna säga att man fick gå/springa så många km för si och så mycket mat. För att inte äta för mycket — behöver man en bra mål-vakt då? *göteborshumor*

G N A G A R N A · ”Hälften av Anticimex saneringar gäller gnagare. Råttorna stör allt fler. Råttorna har ökat exposionsartat. Det är ett evigt kämpande” står det att läsa i lokaltidningen. Jaha nu läste jag allt helt fel. Det gällde de väldigt små däggdjuren och inte svart/gula-fotbollsfans. Jag har nog fått del av för mycket kring AIK sista tiden, med allt ståhej kring MrPorr som visat sig äga 8,4% av Porrklubben, ajajaj AIK heter de ju fortfarande. Fotboll är en industrisektor. Ca 24 Miljarder kr omfattar alla transfereringar i fotbollsvärlden per år om jag estimatiserat rätt.

No comments: