Friday, November 28, 2008

/// bp travar mot solvalla

LinkA R E N A N Y T T · I D A G · Nu har det äntligen kommit officiell pressinformation som beskriver BP:s arenaplaner och hur de har vidareutvecklats. Ny arena skall det bli med tillhörande utbildningscenter/fotbollsakademi, i samarbete med Solvalla (Stockholms Travsällskap) och Stockholms Stad. Hela kalaset kommer att förläggas till en helt ny stadsdel, Annedal nära Bromma flygplats.
Den som är riktigt intresserad av utvecklingen av Annedal kan ta del av följande info.
[13:23] Btw 30 dagstidningar har under senaste timmen publicerat (klipp och klistrat:) originalpressmedelandet från TT. Bra att BP når ut ur mediabruset.
[22:50] Metro har fått den s.k. tummen ur och publicerar nyheten om arenabygget kl. 15:57 och nu har man tagit bort BP-gubbarna från originalvisualiseringen och lagt lite käck mörkgrön förtoning i himlen. Och så har vi det att det framstår i artikeln som att BP är ett lag som är ganska nybildat. Usch nu känner jag mig kinkig som en hungrig tvååring. Får gå och ta en träningsbanan. http://www.metro.se/_internal/cimg!0/i6yxko2wr0mdyol07fan88zgrzrd24y

B L E V · inbjuden till en föreläsning om kost. Föreläsaren menar att 80% av alla sjukdomar är relaterade till kosthållning och näringsintag. Jag tycker nog det låter som väldigt stora siffror.

No comments: