Monday, April 6, 2009

/// bp och häcken

A L L S V E N S K A N S · tråkigaste lag skrivs det lite här och där, och då syftas det alltså på Brommapojkarna och Häcken. Experterna är som vanligt snabba att döma, en hel säsong efter en enda match.

F R E D A G E N S · hemmapremiär närmar sig och då kommer superettans målvaktsgiganter, som lyssnar till samma förnamn, men med olika smeknamn: Krickan vs Kribben, att mäta sig. Krickan är 25 år, 193 cm lång och med ett lite högre BMI blev utnämnd till superettans bästa målvakt förra säsongen.

H Ä C K E N S · supporters Getingarna kommer i en svärm till Grimsta. Vi får hoppas om det räcker till en stor kupa på bortaläktaren och inte att de gula hoppar omkring som vilsna påsk-kycklingar i Västerortsmetropolens idrottspark nu på långfredagen kl. 15.00. Förresten, tråkigt att kapten Persson har blivit skadad och blir borta i två månader. Krya på dig.
Själv har jag blivit inspirerad av finska långdistanslöpare och vårens halvmaror. Så idag har jag tränat fyra löp/cykelträningspass. På mitt jobb i Kista hetsar de på om vem som först blir fit för en halvmara. Igår sprang 25.000 personer Berlin halvmarathon. Bästa tid 59:34. Off-topic men iallafall.

No comments: