Wednesday, April 8, 2009

/// klippa häcken

O D D S E N är goda. På Ladbrokes gäller BP vs BK Häcken (BKH) 2,25. På Soccerway: 2,30 för en hemmaseger. Bet365 2,0. Förra året spelade lagen 0-0 på Grimsta. Och 2007 vann BP hemma över BKH. BP är ett osedvanligt hemmastarkt lag, det visar statistisken tydligt.

G R Ö N A · G R I M S T A · Den svarta plasten ligger över Grimstas groende gräs. Hoppas nu att det blir en fungerande plan till i morgon då Hisingens* svart/gula goa geting-gubbar kommer. Rykten säger att det kan bli spel i Södertälje, men hoppas verkligen inte det blir så.

J O N - K A N O N · är skadad med frakturer i ansiktet och blir borta en månad eller mer. Det är mycket tråkigt och ett stort avbräck. En Persson-lig (ursäkta skämtet:) intervju finns att läsa på Nyheter24 Ännu mer på AB

P R · Det snygga konsttrycksalstret för att promota matchen, som delades ut i Vällingby City i går onsdag av grabbar ur klubben, får väl godkännt. Fina action-bilder med mycket hög upplösnig.

V Ä D E R P R O G N O S för fredag: +13°C mestadels klart väder. Så det räcker med svart/röd matchtröjja för de som är lyckliga ägare av sådana utensilier.


* Gillar man gammal svensk punk och Hisingen minns man kanske den lite udda bisarra gruppen ”Bumsen Muss Man” som man kan lyssna på på egen risk på Myspace.

1 comment:

Hisingen said...

Bör också tilläggas att Bumsen Muss Mann har hjärtat i BK Häcken. Lasse "Bumsen" ses alltid på Rambergsvallen när det vankas match.