Saturday, September 22, 2007

/// haglunds fina första halva mot halmstad

1 – 1 · I · E N · J Ä M N · M A T C H . PB dominerade första halvlek och fick in bollen i nät i 30:e minuten när Philip Haglund nickade in Jon Perssons hörna från höger. Haglund radade upp långa inkast som gav en del chanser. Andra halvlek var Halmstads och Ajsel Kujovic slog in en hård boll från 35 meters distans på en kanske något långasamt reagerande Poppen Björklund. Markus Karlsson blev tyvärr varnad och får inte spela nästa match. Vi fick se en spännande match där BP gav Halmstad en omgång och nu är de troligen utanför guldstriden. BP kröp om Trelleborg i bottenträsket. Nu får vi hoppas att Kalmar vinner mot Trelleborg i morgon. Supporterklubben Bromma Black’n’Red gjorde bra ifrån sig och fick stöd av Loviselundsskolan från Hässelby. Klicka gärna på bilderna för högre upplösning.